Dolazi na Kastel: Hot Since 82 na Fresh Wave Festivalu

19.05.2022. | 12:04

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svjetske muzičke scene ikada, a imenima koja će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci ovog ljeta pridružuje se i Hot Since 82.

Jubilarni Fresh Wave okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack, a sada i Hot Since 84!

Najavljen još 2020. godine kao jedan od headliner-a Fresh Wave Festivala, zbog pandemije, a uslijed otkazivanja održavanja festivala te godine, Hot Since 82 sa nestrpljenjem isčekuje nastup na najvećem muzičkom festivalu u BiH! Dalei Padlei, takođe poznat kao Hot Since 82, britanski je DJ i producent, dobitnik DJ Awards, višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronskog zvuka, obožavan je od najzahtjevnijih poklonika elektronske muzike. Jedna, gotovo bizarna situacija na afterpartiju na Ibici vinula ga je u sam vrh industrije, naime, nakon što je gotovo slučajno zavrtio svoju traku ‘Let it Ride’, koju nije planirao izdati, a koja je raspametila prisutne, Dalei je skrenuo pažnju na svoj produkcijski rad, a nakon što je ta traka zvanično izdata 5. septembra 2011. godinre, našašavši se na trećoj poziciji Beatport liste, rođen je HOT SINCE 82!

Nakon izdanja ‘Let it Ride’ redali su se remixi i izdanja, a danas Hot Since 82 potpisuje više desetina izdanja, od čega dva studijska albuma i vpozamašan broj zvaničnih DJ MIX izdanja! Nastupao je na svim velikim svjetskim binama,  kao headlajner najvećih svjetskih festivala, a saradnju je ostvario sa svima koji nešto znače u svijetu elektronske muzike!

Premijerno, odnosno po prvi put stiže na najveću binu Fresh Wave Festivala ovog ljeta u subotu 13. avgusta, a ako je suditi po reputaciji koja ga prati priuštiće nam nezaboravno veče i još jedno nezaboravno izdanje festivala, vrijedno jubilarne proslave povodom desog Fresh Wave-a!