Đuričko postao miljenik kolega u SAD: Zaista volim da radim s njim, apsolutna je legenda

01.06.2022. | 19:14

Nikola Đuričko zbog nove uloge u planetarno popularnoj Netfliksovoj seriji “Čudnije stvari” (Stranger Things) nije postao samo miljenik publike već i svojih kolega.

Vinona Rajder, koja u seriji glumi Džojs, odgovarajući na pitanje magazina Kolajder o atmosferi na snimanju, imala je samo riječi hvale za Đurička.
“Zaista volim da radim s Nikom. On je apsolutna legenda! Jedva čekam da ga ljudi bolje upoznaju”, rekla je Rajderova, dok je njen kolega Bret Gelman dodao da je Đuričko “genije komedije”, a Dejvid Harbor je sve vrijeme klimao glavom, slažući se sa kolegama.
Nikola igra Rusa Jurija, koji je veoma zanimljiv i njegov lik je poprilično bitan za razvoj cijele priče. Na striming servisu se pojavio prvi dio četvrte sezone, a ostatak se najavljuje za ljeto 2022. godine. Inače, ova serija je globalni fenomen i veliki omaž naučnofantastičnim, avanturističkim i horor filmovima iz osamdesetih godina.

Nikola Đuričko polako ali sigurno pronalazi svoje mjesto u Holivudu, gdje je dobio ulogu i u odlično ocenjenoj seriji “For All Mankind”, čije se emitovanje očekuje tokom ove godine na Epl TV plus.