Dame na okupu: “Seks i grad” se vraća na male ekrane sa novim epizodama – ali bez Samante

14.06.2021. | 11:29

Na društvenim je mrežama zavladalo opšte oduševljenje kada je početkom godine postalo jasno da će jedna od omiljenijih serija svih vremena, “Seks i grad” dobiti još jednu sezonu.

Ona će imati deset epizoda po pola sata, a u njoj će se pojaviti tri od četiri članice ženskog društva odnosno Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis. Nažalost, slavne Samante neće biti, odnosno glumice Kim Katral i to je ono što je nakon velikog oduševljenja, mnoge rastužilo.

A onda je Sara otkrila da postoji jednostavan razlog za Kiminu odsutnost. Naime, ona “nije potrebna” za novu sezonu. S obzirom na to da je već dugo vremena jasno da se Kim i Sara nisu slagale, mnogi su počeli sumnjati da je upravo to ključni razlog.

Glumica je to opovrgnula. “Ne. Nije istina da je ne volim. Nikad to nisam rekla. Nikad. Samanta nije dio ove priče. Ali ona će uvijek biti dio nas. Bez obzira gdje smo i što radimo”, odgovorila je Sara.

Sada je upravo Parker na Instagramu objavila fotku na kojoj je pozirala sa drugaricama i najavila prve epizode. I dok su im mnogi obožavatelji hvalili izglede, većina je i dalje pisala o Kim koja nedostaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

“I gdje je Samantha?”, “Da je barem i Kim ovdje”, “Nedostaje vam šlag na torti”, “Bez Samante ništa nije isto”, pisali su.