Ceca Bojković progovorila o problemima, ali i velikim planovima

31.01.2021. | 19:41

Glumica Svetlana Ceca Bojković vrijedno radi na snimanju komedije “Tri muškarca i tetka” koja će se, kako je planirano, emitovati na proljeće.

Svetlana tumači sestru Seke Sabljić kojoj će probati da preuzme bogatstvo, a kako kaže, njen lik je veoma uspješan u manipulaciji.

– Često se smijemo i lijepo se zabavljamo. Ekipa je jako dobra. Naravno, mjere se poštuju, postoji oprez, ali ne bih rekla i strah. To je zato što nam je svima koncentracija na radu, odnosno na stvaranju scena – priča glumica koja objašnjava da period izolacije pokušava da potisne iz sjećanja:

– Taj period totalnog zatvaranja želim što prije da zaboravim. Nisam ništa rezimirala, čekala sam da prođe.

Bojkovićevu raduju nova snimanja, a ima planove i za naredni period:

– Ova serija će se snimati prilično dugo… Trebalo bi u proljeće da počnemo drugu sezonu serije Siniše Pavića “Junaci našeg doba”.

– Naučili smo da nosimo maske, kupujemo alkohol za dezinfekciju, da peremo ruke toplom vodom na 20 sekundi. Naučili smo da se ne družimo, sem preko telefona, da izbjegavamo kafane i kafiće, da se ne viđamo sa svojom djecom, da nema rukovanja i poljubaca… Ko pameti nema, neće je ni steći. Ako pod tim vratiti se na staro, podrazumijevate ovo što sam navela da smo naučili, onda vjerujem i želim da se vratimo na staro. Da dođe vrijeme, kada ćemo skinuti maske, normalno se družiti, kada će djeca moći normalno da pohađaju školu, kada ćemo moći normalno da se družimo.

Dobro je što se otvorio slučaj Mike Aleksića

Nakon teških iskustava mladih koleginica, Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznijele da su bile seksualno zlostavljanje i uznemiravane od Miroslava Mike Aleksića, Svetlana kaže da je šokirana i ističe da je veoma značajno što se slučaj otvorio.

– Naravno da sam ispratila slučaj i šokirana sam. Moje mišljenje je, kao i svih normalnih ljudi, to je strašno! Ali, mislim da je važno što se slučaj otvorio, zbog budućih sličnih situacija u kojima će se žrtve ohrabriti da odmah reaguju – priča glumica, navodi Blic.rs.