Amber se oglasila povodom Depove objave: Ženska prava idu unazad

08.06.2022. | 20:07

Glumica Amber Herd oglasila se nakon objave bivšeg supruga i glumca Džonija Depa na TikToku.

Džoni je nedavno napravio profil na TikToku, gdje ga za jedan dan prati više od 5 milina korisnika, a ubrzo je objavio i svoj prvi video na ovoj društvenoj mreži.

On se tom prilikom zahvalio svim svojim obožavaocima i svima koji su ga podrđžali tokom šest nedjelja dugog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd.

“Svim mojim dragocjenim, odanim i nepokolebljivim pristalicama – bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno vidjeli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo učinili pravu stvar, a to sve zato što vam je stalo. I sada ćemo svi zajedno krenuti dalje”, napisao je Džoni uz video.

Ubrzo nakon ovoga, preko svog portparola se oglasila i Amber i rekla svoje mišljenje o svemu.

“Dok Džoni Dep kaže da ide naprijed, ženska prava idu unazad. Presuda je poručila žrtvama porodičnog nasilja da treba da se boje da se zauzmu za sebe i progovore”, poručila je Amber, prenosi People.

Podsjetimo, Džoni je na sudu dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno u jednoj tački.

Prema ovoj odluci, Dep je dobio tužbu za klevetu, pa njegova bivša supruga mora da mu isplati 15 miliona dolara, a on njoj 2 miliona dolara prema odluci suda. No, kada se svede račun, Amber je Depu dužna 13 miliona dolara, a zbog zakona Dep će dobiti 10,35 milona dolara.