Amber Herd priznala da još uvijek voli Depa: Ne zamjeram mu ništa

16.06.2022. | 12:15

Prvi ekskluzivni intervju Amber Herd nakon famoznog suđenja privukao je veliku pažnju javnosti, a između ostalog, glumica je priznala i kako još uvijek voli svoga bivšeg supruga.

Udrugom dijelu intervjua, Herd je progovorila o svojim osjećanjima prema Džoniju Depu, u čiju je korist donesena presuda.

“Volim ga. Apsolutno. Voljela sam ga svim srcem. Pokušavala sam najbolje što sam mogla da naš duboko narušeni odnos funkcioniše, no nisam uspjela”, rekla je ona.

Takođe, istakla je i kako nema negativnih osjećanja prema bivšem suprugu: “Ne mislim ništa loše o njemu, niti mu želim loše. Ništa mu ne zamjeram. Znam da je to možda teško razumjeti ili bi moglo biti i vrlo jednostavno ako ste ikada nekoga voljeli. Trebalo bi biti jednostavno”, dodala je.

Herd koja je ranije priznala kako je činila neke užasne stvari u svojim vezama, otkrila je kako se plaši da bi je Džoni mogao ponovo tužiti, ako nastavi govoriti u javnosti.

Uzela sam zdravo za gotovo moje pravo na slobodu govora. Plašim se da bi svaki moj korak mogao biti nova prilika da me se ušutka, rekla je Herd, pa dodala:

Znam da nisam dobra žrtva. Nisam simpatična, nisam savršena žrtva. Ali prilikom svjedočenja tražila sam od porote da pokušaju vidjeti čovjeka u meni.

Ekskluzivni intervju bio je prvi put da se glumica oglasi otkako je dužna da isplati Depu 15 miliona dolara odštete.

U prvom dijelu, glumica je priznala da je činila grozne stvari i napravila puno grešaka, no da je uvijek “govorila istinu”.

Kada je riječ o njenoj budućnosti, Herd je zaključila da se sada može fokusirati na to da bude majka svojoj jednogodišnjoj kćerki, prenosi Kliks.