VIDEO – Davor Dragičević: Tri inspektora došla su u moje dvorište da mi uruče poziv na saslušanje

Davor Dragičević kaže da su mu danas u dvorište došla tri inspektora kako bi mu uručili poziv za saslušanje u policiji zbog kako su mu objasnili ugrožavanja bezbjednosti. Saslušanje bi kako kaže trebalo da bude sutra.

Za policiju je imao poruku.

’’Sve i jedan pripadnik MUP-a u dvorište u kuću u kojoj je živilo, moje dijete koje ste ubili – nema ulaska. Tražim izuzće, nema ulaska’’, kaže Dragičević.

Prema pisanju pojedinih medija, advokat kriminalističkog tehničara Zorana Bošnjaka, optuženog za sprečavanje dokazivanja u istrazi ubistva Davida Dragičevića, zatražio je da se odgodi izjašnjenje o krivici, jer optuženi ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Osnovni sud u Banjaluci je gotovo pet mjeseci nakon podizanja optužnice konačno zakazao ročište na kojem su se Bošnjak i drugooptuženi Mikica Marijanac trebali izjasniti o krivici.

’’Jedan kad ode, otiće svi. Zato ne smiju da mrdaju sa svojih funkcija, jer bi se piramida srušila. Zato su policajci Bošnjak i Marjava naprasno razboljeli. Od koje boljesti? Bolest kriminal, korupcija i vjerovatno će da boluju dugo i nadam se u teškim mukama’’, rekla je Suzana Radanović, majka ubijenog Davida.

Večeras se na Trgu Krajine obratila i Andrea Figurek, dokotr medicinskih nauka. Iz dijaspore je stigla da pruži podršku roditeljima Davida Dragičevića.

’’Kao ljekaru i doktoru medicinskih nauka, jasno mi je već nakon prvog pogleda na fotografije sa Davidove obdukcije zašto sam uz porodicu Dragičević i zašto ću do kraja biti uz njih. Kao čovijeku nije mi normalno da nam djecu ubijaju, a po najmanje mi nije logično da se takvo jedno surovo ubistvo zataškava’’ – poručila je Andrea Figurek.

Davor Drgaičević je poručio da su danas i zvanično dobili rješenje o osnivanju Pokreta ’’Pravda za Davida’’. Udruženje će od Nove godine početi sa radom.

Izvor / Foto:(BN TV)

 

Ostavite komentar: