Članci poređani po datumu: jul 2017

BANJALUKA - Mi više ne znamo kome da se obratimo i šta da radimo – zavapili su roditelji djece sa poteškoćama u razvoju, one koja su starija od 21 godine. Za njih, kako pričaju njihovi najmiliji, u gradu ne postoji mjesto u kome bi, uz stručni nadzor, mogli da provode vrijeme.

Objavljeno u Društvo

Ismail Morina podnio je zahtjev za međunarodnu zaštitu pre 12 - 13 dana, kako ne bi bio izručen Srbiji, precizirao je za Tanjug njegov dubrovački branilac Darko Butigan.

Objavljeno u Region-Svijet

„Nisam želela da me love i da se krijem, otišla sam dobrovoljno u Hag, mirno spavam i nikada se nisam zbog toga pokajala”, kaže Biljana Plavšić. Nekadašnja predsednica Republike Srpske, jedina žena u Predsedništvu BiH u SFRJ, biolog i haška osuđenica, u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!” govori o životu u zatvoru, o tome šta ju je nateralo da prizna krivicu, da li se i zbog čega kaje, kao i ko je mogao da spreči krvavi građanski rat u BiH. Tvrdi da je sve bilo izrežirano. . .

Objavljeno u Društvo

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke Nedeljko Glamočak uputio je otvoreno pismo ministru pravde Antonu Kasipoviću u kojem traži da podnese ostavku na tu funkciju.

Objavljeno u RS i FBiH

Astronaut NASA Džek Fišer objavio je zapanjujući video-snimak visoke rezolucije, ubrzani snimak sa Međunarodne svemirske stanice (MSS) dok je plovila iznad SAD.

Objavljeno u Zanimljivosti

Ono sa čime vas svaka stjuardesa prvo upozna pri polijetanju aviona svakako je sigurnosna procedura u toku leta, kao i šta da uradite sa maskom za kiseonik.

Objavljeno u Zanimljivosti
ponedeljak, 31 jul 2017 18:13

Pens dolazi da dovrši posao na Balkanu

Sve manje američko uzdanje u zapadnoevropske partnere snažno premješta fokus SAD ka evropskom istoku. Ova svojevrsna tampon-zona od Baltika do Jadrana imala bi višeznačnu ulogu. Osim sprečavanja ozbiljnijeg upliva kako ruskog, tako i njemačkog uticaja u ovim zemljama, trebalo bi da spreči i samo rusko-njemačko povezivanje i saradnju.

Objavljeno u Region-Svijet

Biciklistički klub Kastel Banjaluka relativno je nepoznat široj javnosti najvećeg grada Republike Srpske, ali njegovi članovi žele da to promijene i popularizuju svoj klub.

Objavljeno u Sport

Kulturni centar Banski dvor - Program za mjesec avgust 2017. Adresa: Trg srpskih vladara 2, 78000 Banja Luka, Tel: 051/305-336, Faks: 051/305-002 E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Objavljeno u Kultura

BANJA LUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži iz Elektrokrajine su za utorak 01. avgust najavili nova privremena isključenja sa elektromreže.

Objavljeno u Banjaluka
Strana 1 od 48