Članci poređani po datumu: jun 2017

Zabavnotematski park “Svijet dinosaurusa” 10. jula počeće sa selidbom sa tvrđave Kastel u vodeni park “Aquana”.

Objavljeno u Banjaluka
petak, 30 jun 2017 18:18

Sirija: Oslobođena pokrajina Alep

Kompletna teritorija pokrajine Alep oslobođena je od terorista "Islamske države", nakon što su stigla pojačanja sa sjeverozapada zemlje, saopštila je sirijska vojska. Kako se navodi, sirijska vojska je zauzela i puteve koji povezuju Alep i Hamu.

Objavljeno u Region-Svijet
petak, 30 jun 2017 18:11

Mladić se bacio pod voz!

Mladić čiji identitet još uvijek nije poznat bacio se danas pod voz koji je išao iz Doboja prema Banjaluci saznaje ATV.

Objavljeno u Hronika

BANJALUKA - Identifikacijom tijela mladića, pronađenog danas u rijeci Vrbas u banjalučkom naselju Trapisti, utvrđeno je da je u pitanju Pero Milić, koji je u rijeci nestao u proteklu subotu, potvrđeno je "Nezavisnim novinama". 

Objavljeno u Hronika

BANJALUKA - Parkiranje na pet parkinga u najužem centru grada, od sutra 1. jula biće moguće u maksimalnom trajanju od najduže dva sata.

Objavljeno u Banjaluka

Ovogodišnja 'Banjalučka gitarijada' biće održana 03. jula na tvrđavi Kastel.

Objavljeno u Muzika i Film

U Parku „Petar Kočić“ danas je ozvaničen početak ljetne turističke sezone, te promovisana turistička ponuda našeg grada. 

Objavljeno u Banjaluka

BANJALUKA - Sinoć je na prepunom platou ispred tvrđave Kastel, na najljepši mogući način, počeo četvrti po redu Festival „Banjalučki dani muzike i piva“.

Objavljeno u Muzika i Film

BANJALUKA - Sanacija novoizgrađenog pješačkog mosta u Priječanima bi trebalo da počne na jesen za šta je grad pripremio 100.000 KM.

Objavljeno u Banjaluka

Grad Banjaluka, zajedno sa društveno odgovornim kompanijama, nastavlja veliku akciju izgradnje i rekonstrukcije dječijih igrališta. Danas je potpisan ugovor sa Unikredit bankom o donaciji dva dječija igrališta. Ugovor su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i generalni direktor Unikredit banke Banjaluka Gordan Pehar.

Objavljeno u Banjaluka
Strana 1 od 43