Članci poređani po datumu: novembar 2017

Spektakularni balet na ledu sa predstavom “Krcko Oraščić” održan je sinoć u organizaciji  Queen Estrade u prepunoj Sportskoj dvorani Borik u Banjaluci.

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 30 novembar 2017 17:01

Preminuo guslar i dvojničar Mileta Radanović

Narodni guslar i majstor dvojnica iz Foče Mileta Radanović preminuo je u 73. godini.

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 30 novembar 2017 16:53

Ustavni sud BiH: Policajci mogu imati bradu

Ustavni sud Bosne i Hercegovine usvojio je zahtjev Safeta Softića, zamjenika predsjedavajućeg Vijeća naroda Parlamentarne skupštine BiH u vezi sa pravima policijskih službenika.

Objavljeno u RS i FBiH

Stevan Mojsilović je najozbiljniji kandidat za novog šefa stručnog štaba Borca, a s njim je već obavljen razgovor.

Objavljeno u Sport

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da Haški tribunal za vrijeme svog postojanja nije obezbijedio pravdu i istinu, nego je postao najveći generator nepomirenja među narodima bivše Jugoslavije, s čim će u budućnosti morati da se „nose“ svi koji žive na ovim prostorima.

Objavljeno u RS i FBiH

Delegacija Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL), 30. novembra 2017. godine sastala sa prof. Klemensom Jegerom, predstavnikom Univerziteta primijenjenih nauka za ekonomiju i menadžment FOM (Fachhochschule für Oekonomie & Management) iz Esena u Njemačkoj.

Objavljeno u Društvo

BANJA LUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži iz Elektrokrajine su za petak 01. decembar najavili nova privremena isključenja sa elektromreže.

Objavljeno u Banjaluka

Kako bi obogatio zimsku turističku ponudu, Grad Banja Luka sufinansiraće 12 projekata udruženja građana, u ukupnom iznosu od 30.000 KM. Svi projekti izabrani su putem javnog poziva.

Objavljeno u Banjaluka

Zbog otvaranja manifestacije Zimzograd, u petak 1. decembra, u vremenu od 17.00 časova do ponoći, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save (Narodno pozorište RS) do Bulevara cara Dušana (zgrada Ekvator).

Objavljeno u Banjaluka

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da su od danas, 30. novembra do 30. decembra na uvidu:

Objavljeno u Banjaluka
Strana 1 od 47