ponedeljak, 19 februar 2018 10:57

Obavještenje o izlaganju nacrta regulacionog plana na javni uvid

Napisano

Nadležno Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt Regulacionog plana za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i ulice Dr Jovana Raškovića biti izložen na javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor gdje se ukršta Karađorđeva ulica sa ulicom Dr Jovana Raškovića i ulicom Momčila Popovića, u  površini od  1,80 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama Instituta za građevinarstvo „IG“ d.o.o. Banja Luka, ul. Kralja Petra I Karađorđevića br. 92-98, prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka i prostorijama mjesnih zajednica Lauš i Lauš 2, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 27. februara do 28. marta 2018. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave grada Banja Luka.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 28. marta svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje

(BL PORTAL)

 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.