Članci poređani po datumu: februar 2018

Noć i velika hladnoća nije spriječila borce koji su blokirali ulice i zaustavili saobraćaj da ostanu istrajni u svojim zahtjevima prema federalnom parlamentu. Izjavili su večeras da će odblokirati saobraćaj tek da se ispune zahtjevi iz njihove rezolucije i da će sutra blokirati i sarajevski aerodrom.

Objavljeno u RS i FBiH

Bez naših dozvola, u krugu Fabrike duvana ne može ništa da se radi – poručuju iz institucija za zaštitu kulturnog nasljeđa.

Objavljeno u Banjaluka

Sutra se u Federaciji BiH obilježava 1. mart. Srbe u Republici Srpskoj ovaj datum podsjeća na nelegalni referendum o nezavisnosti BiH 1992. na koji većina Srba nije ni izašla.

Objavljeno u RS i FBiH

Zbog protesta boraca koji traju od jutros blokirane su saobraćajnice u nekoliko gradova u FBiH. Zbog ove situacije nastale su kilometarske kolone u kojima su "zaglavljeni" ljudi koji su se vraćali ili išli u Zenicu, Tuzlu, Sarajevo ili Mostar.

Objavljeno u RS i FBiH

Pripadnici drevnog reda monaha iz kineskog hrama Šaolin poznati su po mnogim nevjerovatnim primerima fizičke izdržljivosti i snage. Možda jedan od najfascinantnijih je probijanje staklene ploče sa iglom.

Objavljeno u Zanimljivosti

Čuo sam da je ta žena sposobna i dosta operativna, rekao je danas za N1 TV Milorad Dodik komentirajući ranije medijske napise da bi upravo Sebija Izetbegović mogla biti kandidatkinja SDA za Predsjedništvo BiH.

Objavljeno u RS i FBiH

Nakon što su u javnost isplivali frapantni detalji iz prošlosti sudije Okružnog suda u Banjaluci, Milana Blagojevića, koji ima krivičnu prijavu da je 2003. godine pijan maltretirao i prijetio smrću čistačici u Doboju, saznanja do kojih dolazi Srpskainfo portal pokazuju da i sadašnja ponašanja ovog sudije, koji u medijima moral vrlo često upotrebljava kao argument, ozbiljno narušavaju njegov integritet i ugled.

Objavljeno u Društvo

Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Јunker i evropski komesar za politiku proširenja i susjedstva Јohanes Han sastali su se u Sarajevu sa članovima Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, Mladenom Ivanićem i Bakirom Izetbegovićem.

Objavljeno u RS i FBiH
sreda, 28 februar 2018 15:38

Medvjed šeta putem po Grmeču

Planine u BiH su okovane snijegom i u takvoj zimskoj idili niko ne očekuje da će vidjeti medvejda kako hoda po snježnim putevima.

Objavljeno u Zanimljivosti

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je da su obezbijeđena sredstva za sanaciju prvog i drugog paviljona u Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci koja bi trebalo da bude završena do početka nove akademske godine.

Objavljeno u Društvo
Strana 1 od 69