ponedeljak, 25 jun 2018 08:33

Banjaluka - Objavljen konkurs za dodjelu sredstava za vantjelesnu oplodnju

Napisano

Grad Banjaluka objavio je danas javni konkurs za dodjelu jednokratne novčane pomoći  za sufinansiranje troškova  jednog postupka biomedicinski potpomognute oplodnje. Ukupno iz budžeta za ovu podršku bračnim parovima biće izdvojeno 65.000 KM.

 

Konkurs je otvoren do 25. jula, a mogu se prijaviti žene do 42 godine starosti sa prebivalištem na području Banjaluke, koje su iskoristile pravo na sve postupke biomedicinski potpomognute oplodnje na teret sredstava Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, a da nisu ranije ostvarile pravo na dodjelu jednokratne novčane pomoći kod Grada Banjaluka.

 

Pojedinačni iznos koji će biti dodijeljen je 2.500 KM.

 

Prijave na Javni konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za  obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport  Grada Banjaluka, a sve informacije u vezi sa javnim konkursom mogu se dobiti kod samostalnog stručnog saradnika za zdravstvo, putem telefona broj: 051/244-444, lokal 710, ili direktno – u kancelariji broj 23.

 

Kompletan javni konkurs možete pogledati ovdje.

 

Izvor:(banjaluka.rs.ba)

 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.