ponedeljak, 11 jun 2018 13:26

Gabi Novak i Matija Dedić 25. juna u Banskom dvoru

Napisano

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora 25. juna 2018. godine (ponedjeljak) u 20.00 časova održaće se koncert Gabi Novak i Matija Dedić.

Organizator koncerta: JU "Banski dvor - Kulturni centar", a ulaznice za koncert mogu se kupiti na biletarnici Banskog dvora od ponedjeljka 11. juna 2018. godine u periodu od 10.00 do 18.00 časova, po cijeni od 15KM.
 

Muzička saradnja Gabi Novak i Matije Dedića datira još od 2002. godine, kada je Gabi upravo na nagovor sina Matije snimila CD sa novim obradama pjesama koje su je proslavile. Album je osvojio sve značajnije nagrade, te sve do danas traje njihova unikatna saradnja u formi dua. Jedan od najboljih ženskih EX-YU vokala svih vremena i sin džez pijanista nude nevjerovatnu igru majke i sina isprepletenu raznovrsnim emocijama i afinitetima za muziku.

Repertoar koncerta obuhvata bezvremenske pjesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Đorđa Novkovića kao što su „Pamtim samo sretne dane", „Kuća za ptice" „Nada" „Hrabri ljudi" „Još uvijek" „Sve što znaš o meni"

 

(BL PORTAL)

 

 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.