Coca Cola kamion upotpunio čaroliju banjalučkog Zimzograda

Coca Cola kamion koji smo do sada mogli vidjeti samo u reklamama, posjetio je Zimzograd u ulici Dr Mladena Stojanovića u Banjaluci u petak 21.12.2018. i obradovao male i velike posjetioce. 

Svi koji su došli u Zimzograd uživali su u fotografisanju sa Deda Mrazom, vilenjacima, a dobili su i poklone ove kompanije, koji su upotpunili ovaj praznični period.

„Zaista nam je čast i zadovoljstvo što smo bili po drugi put u prilici da obradujemo posjetioce Zimzograda i da im pružimo jedinstvenu prazničnu čaroliju. Coca Cola je ponosni prijatelj Zimzograda i želimo svake godine pružiti nove sadržaje i iznenađenja za sve naše posjetioce. Coca Cola kao svjetski brend pružio je sjajnu uspomenu svima onima koji su se fotografisali pored kamiona, sa Deda Mrazom, ali i u posebnim foto kornerima.

 

Nastavljamo da širimo pozitivni praznični duh i narednih dana u našem Zimzogradu i podsjećamo sve zainteresovane da Zimzograd traje do 31. januara, te ako već do sada nisu bili u prilici da ga posjete, onda je ovo jedinstvena prilika da dođu u ovaj čarobni grad“, rekao je za “BL PORTAL”  Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Zimzograd traje do 31. januara 2018. godine, a organizator ove manifastecije je agencija Mint Banja Luka.

 

(BL PORTAL)

Ostavite komentar:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *